Serveringspersonal (á la carte, buffé, bar) - Extra/Säsong 2018

Är du en serviceinriktad servitör/servitris och vill vara en del av vårt härliga team ombord?


Tallink Silja AB strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär varierande arbetsuppgifter, ansvar, samarbete och utveckling. Nu söker vi dig som vill arbeta som serveringspersonal ombord på våra fartyg Silja Symphony och Galaxy. Vi erbjuder extra- och säsongsarbete under 2018, vilket också kan leda till framtida långtidsvikariat samt möjligheter till tillsvidareanställning. Tillsammans med dina kollegor skapar du en stark, sammansvetsad arbetsmiljö där trivsel och stolthet är viktigt för att kunna erbjuda våra gäster det allra bästa.

Oavsett om arbete till sjöss är helt nytt för dig, eller inte, så erbjuder vi goda förutsättningar för att lyckas. Du får nämligen en unik möjlighet att genomgå en 4-dagars inskolning ombord för att prova på arbetet i en spännande miljö med ett stort utbud av restauranger (bl.a. á la carte, grill, fisk & skaldjur och buffé). Under dessa dagar får du verkligen tillfälle att bekanta dig med fartyget, teamet och arbetsuppgifterna ombord.


Vi söker dig som:

  • har minst 2 års yrkeserfarenhet inom servering samt vana vid kassahantering.
  • har goda kunskaper inom mat och dryck.
  • känner dig trygg i din arbetsroll och har aktiv kundkontakt.
  • känner stolthet i att ge god service som möter eller överträffar gästernas förväntningar.
  • är positiv, flexibel och trivs med att arbeta i högt tempo.
  • är driven, social samt har lätt för att samarbeta.
  • har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg. Vi erbjuder också en säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja AB. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Finska, engelska och andra språkkunskaper är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av fartygsarbete.


Är du vår nya kollega under säsongen 2018? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida http://www.tallinksilja.se/jobba-hos-oss. Urval samt intervjuer sker löpande, sök därför gärna redan idag! Lön enligt kollektivavtal.


Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Ansökningstiden börjar: 29.01.2018 16:00 Ansökningstiden går ut: 30.04.2018 23:59